WordPress

Tens un projecte en el que utilitzes o vols utilitzar WordPress en qualsevol de les seves vessants? Et podem ajudar

Som especialistes en WordPress. No ens dona por dir-ho: ens encanta WordPress i som molt bons desenvolupant projectes sobre WordPress. Tens uns projecte en el que utilitzes o vols utilitzar WordPress en qualsevol de les seves vessants? Et podem ajudar.

Coneixem totes les possibilitats d’aquesta eina, que a dia d’avui ja és el gestor de continguts més usat a Internet, amb un 60% de quota de mercat de CMS, i la plataforma elegida per el 22% de totes les pàgines web existents.

Hemos realizado proyectos, plugins y añadido funcionalidades a todo tipo de webs basadas en WordPress:

 • Botigues online amb WooCommerce

  Amb diferents plataformes de pagament (targeta de crèdit, PayPal, Stripe, transferència, etc), gestió d’estocs i productes variables.

 • Webs multi-idioma

  Amb sistema de detecció d’idioma del navegador o per localització GeoIP i SEO adaptat a cada idioma.

 • Webs corporatives

  Amb continguts dinàmics, Call to Action i disseny d’última generació: One Page, Responsive, Parallax…

 • Sistema de subscripció a Newsletter

  Mitjançant Mailchip o MailPoet amb servidors Mandrill, per a la gestió d’enviaments, llistes de contactes, estadístiques d’obertura i automatització de notes de premsa.

 • Portals de notícies

  I continguts editorials, amb capacitat de suportar grans càrregues de tràfic i optimització a tots els nivells per a millorar el WPO i l’experiència d’usuari.

 • Club privat

  De continguts accessibles mitjançant subscripció, utilitzant WooGroups i WP Subscriptions

 • Plugins personalitzat

  De tot tipus i desenvolupament de taulers de control per al Backend de WordPress.


A part d’oferir aquests serveis, fem públics alguns dels nostres treballs, col·laborant així amb al comunitat de WordPress, ja sigui amb un plugin o amb un article tècnic sobre WordPress.

Addicionalment, des d’Artesans, co-organitzem la WordPress Meetup BCN, un esdeveniment mensual sobre WordPress a Barcelona en el que es parla de tot tipus de temes relacionats amb el desenvolupament i projectes de WordPress. L’esdeveniment és gratuït i obert a la comunitat, i en ell compartim els nostres coneixements tècnics amb altres desenvolupadors i persones interessades en fer un projecte amb WordPress. Pots trobar més informació aquí.

contacta rápidamente

  Nombre
  Correo electrónico

  Cuéntanos tu proyecto detalladamente ¡seguro que te podemos ayudar!

  Acepto las políticas de privacidad

  Responsable de los datos: Omitsis Consulting SL. Finalidad de los datos: Comunicación comercial y gestión de proyecto. Almacenamiento de los datos: Base de datos alojada en Omitsis Consulting S.L. (UE). Derechos: En cualquier momento puedes consultar, modificar o eliminar tu información.

  dinos hola!

  +34 931 720 287

  apps@omitsis.com