WooCommerce

Som experts en la plataforma d'eCommerce més utilitzada

WooCommerce és ja la plataforma d’eCommerce més usada al mercat i nosaltres hem estat testimonis del seu creixement. Gairebé la meitat dels nostres projectes actuals són botigues online on contenen funconalitat de venda d’algun tipus: subscripcions, pagament per servei, drop-shipping, botiga estàndard o crowdfunding. Per a tots aquests casos i molts d’altres, WooCommerce és la nostra eina escollida.

Hem programat botigues online de totes les mides: des de petits negocis artístics que venen quantitats limitades d’un producte, fins a botigues amb centenars de prodcutes i una altíssima inversió en marketing per captar milers de clients cada dia arreu del món. Integrem plataformes de pagament de tot tipus i sistemes d’enviament avançats, condicionats per país, pes o volum. Si el teu negoci necessita una botiga online, parlem.

 

contacta rápidamente

  Nombre
  Correo electrónico

  Cuéntanos tu proyecto detalladamente ¡seguro que te podemos ayudar!

  Acepto las políticas de privacidad

  Responsable de los datos: Omitsis Consulting SL. Finalidad de los datos: Comunicación comercial y gestión de proyecto. Almacenamiento de los datos: Base de datos alojada en Omitsis Consulting S.L. (UE). Derechos: En cualquier momento puedes consultar, modificar o eliminar tu información.

  dinos hola!

  +34 931 720 287

  apps@omitsis.com