SEO

El SEO és tan fonamental com la programació, els continguts, el disseny...

Un producte al qual no arriben potencials clients no té possibilitats d’èxit, i el posicionament en cercadors és, des de fa anys, la fòrmula de l’èxit que tothom busca. El SEO (Search Engine Optimization) és tan fonamental com la programació, els continguts o el disseny… i, de fet, s’infiltra en tots aquests aspectes, assegurant que tota la web, des de la primera línia de codi fins els servidors on s’allotja, estan pensats i optimitzats pels cercadors.

Per una qüestió de bones pràctiques, tots els nostres projectes estan fets tenint en compte una sèrie de directrius SEO. A més, si el client o requereix, ens centrem en el posicionament, convertint-lo en un element principal del projecte, i no només un complement.

Per als clients que ja tinguin web i creuen que poden millorar algun dels molts aspectes que afecten al SEO, oferim un servei de Consultoria SEO, en el que estudiem la web a fons a tots els nivell i realitzem un informe exhaustiu sobre tots els errors trobats, les correccions que hi ha que fer i les suggeriments de les bones pràctiques que s’han de realitzar.

contacta rápidamente

  Nombre
  Correo electrónico

  Cuéntanos tu proyecto detalladamente ¡seguro que te podemos ayudar!

  Acepto las políticas de privacidad

  Responsable de los datos: Omitsis Consulting SL. Finalidad de los datos: Comunicación comercial y gestión de proyecto. Almacenamiento de los datos: Base de datos alojada en Omitsis Consulting S.L. (UE). Derechos: En cualquier momento puedes consultar, modificar o eliminar tu información.

  dinos hola!

  +34 931 720 287

  apps@omitsis.com